Nyheder

Kunstkonserveringen byder Tine Slotsgaard velkommen som ny chefkonservator

Vi er glade for i denne uge at byde Tine Slotsgaard velkommen som ny chefkonservator på Kunstkonserveringen. Tine Slotsgaard, som har en ph.d.-grad fra Det Kongelige Akademis Institut for Konservering, kommer med erfaring fra ansættelser i Danmark, England og USA og glæder sig blandt andet til at tage fat på det strategiske arbejde med at videreudvikle Danmarks største landsdækkende konserveringscenter.

Tine Slotsgaard

”Jeg ser frem til at blive en del af et topprofessionelt team af konservatorer og til en masse spændende opgaver med driften af virksomheden og mange forskelligartede bevarings- og forskningsprojekter. Dertil ser jeg meget frem til samarbejdet med vores medlemmer og øvrige kundekreds, med vægt på at fortsætte de gode relationer og den høje kvalitet som Kunstkonserveringen er kendt for. Som det største landsdækkende konserveringscenter for kunst har Kunstkonserveringen et stort ansvar for bevaring af kunst i Danmark og imødekommelse af de mange krav, som stilles til kunstkonservering i dag og i fremtiden. Jeg glæder mig!” Siger Tine. 

Tine Slotsgaard kommer fysisk til at være situeret på Kunstkonserveringens afdeling Øst beliggende på Kronborg. Elizabeth Baadsgaard fortsætter som afdelingsleder på Kunstkonserveringens afdeling Vest i Silkeborg.