Nyt fra Kunstkonserveringen

30.Dec 2017

Pressen mødte talstærkt op, da Kunstkonserveringen og Troels Jorn inviterede indenfor i børnehaven i Hjortøgade, hvor Kunstkonserveringen igennem 2017 har restaureret en række COBRA-vægmalerier.

Læs mere
09.Nov 2017

For 73 år siden blev Sophus Baggers børnehave (nu Børnehuset Hjortøgade) på Østerbro i København udsmykket med COBRA-friser af nogen af datidens fremmeste kunstnere.

Læs mere
26.Oct 2017

Kunstkonserveringen har i foråret udført en del opgaver in situ for medlemsmuseer, blandt andre for Herrgårdsmuseet Gammel Estrup, hvor en af opgaverne har været konserveringen af et alterbillede.

Læs mere
05.Oct 2017

På konserveringsværkstedet på Amalienborg Slot har to konservatorer fra Kunstkonserveringen, Henrietta Havsteen-Mikkelsen og Ioana Rosca Tind, tidligere i år afsluttet behandling af malerier af karruselryttere for Rosenborg Slot.

Læs mere
28.Jun 2017

Kunstkonserveringen har netop afsluttet en spændende og lidt anderledes opgave med at rekonstruere en række Poul Gernes-døre for Herlev Hospital. Anderledes, fordi alting skulle rekonstrueres fra bunden.

Læs mere
28.Jun 2017

Da Poul Gernes' jernskulptur 'Blomsterbuket' skulle flyttes i forbindelse med udstillingen 'The Garden' på ARoS, viste det sig, at den hang noget med hovedet.

Læs mere
15.Jun 2017

Kunstkonserveringen har etableret hjemmesiden 'kunstnerinterview.dk' med støtte fra Slots- og Kulturstyrelsen. Siden er oprettet med det formål at samle viden om bevaring af samtidskunst, og idéen er løbende at udbygge siden med hjælp fra...

Læs mere
07.Jun 2017

I forbindelse med en omfattende renovering af Frederiksberg Kirke, har Kunstkonserveringen forestået den spændende opgave med restaureringen af kirkeinventaret.

Læs mere
16.Mar 2017

Juan Muñoz grafiske værk ’A Place Called Abroad’ kan godt give en papirkonservator lettere hovedpine. Det store værk består af otte fotostatiske tryk på papir, som ophænges til et samlet hele, og kunsten er at finde en monteringsløsning,...

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev