Nyt fra Kunstkonserveringen

18.Dec 2019

Kunst og kage er som regel ikke noget, man forbinder med hinanden – det skulle da lige være i Den store bagedyst – men på Kunstkonserveringen har en sjov og anderledes sag netop bragt kagen ind i kunstens verden – eller omvendt.

Læs mere
28.Nov 2019

Kunstkonserveringen har ved hjælp af et sindrigt system nedtaget det meget store altermaleri i Eliaskirken på Vesterbro, som nu skal konserveres på værkstedet på Kronborg.

Læs mere
10.Oct 2019

Kunstkonserveringen har netop påbegyndt restaureringen af udsmykningen på den tidligere Ringkøbing Amtsgård for Bygningsstyrelsen.

Læs mere
30.Mar 2019

I år er det 100 år siden, at Peder Christensen, i folkemunde ’Kong Peder’, blev indsat som den første folkevalgte borgmester i Helsingør.

Læs mere
20.Mar 2019

Med støtte fra Nordisk Kulturfond indleder de tre lande i Rigsfællesskabet: Færøerne, Grønland og Danmark, i 2019 et samarbejde, der sætter fokus på præventiv konservering af kunst og anden kulturarv i et nordisk perspektiv. Projektet...

Læs mere
07.Mar 2019

Kunstkonserveringen har stået for restaureringen af en række enestående vægmalerier udført af Asger Jorn og en række kunstnerkollegaer i 1944 i en børnehave på Østerbro. I forbindelse med restaureringen blev der også foretaget en...

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev