Nyt fra Kunstkonserveringen

26.Sep 2023

På Ordrupgaard har Kunstkonserveringen netop forestået indtjek af den fine udstilling ’Anna og Michael Ancher – sammen og hver for sig’.

Læs mere
03.Aug 2023

Vi er glade for i denne uge at byde Tine Slotsgaard velkommen som ny chefkonservator på Kunstkonserveringen. Tine Slotsgaard, som har en ph.d.-grad fra Det Kongelige Akademis Institut for Konservering, kommer med erfaring fra ansættelser i...

Læs mere
25.Jul 2023

Med en ny bog, 'Audienssalen på Frederiksborg Slot', sættes der fokus på det utroligt smukke og interessante rum, dets historie og desuden om den gennemgribende restaurering af salen, som Kunstkonserveringen har været en stor del af.

Læs mere
15.Jun 2023

I 2022-23 har Kunstkonserveringen arbejdet på en stor og spændende opgave for Slots- og Kulturstyrelsen. Det gælder otte store loftsmalerier fra Kongens Kammer på Kronborg udført af Gerrit van Honthorst. Malerierne er lavet i 1635 i Holland...

Læs mere
15.Jun 2023

Kunstkonserveringen har for nylig afsluttet restaureringen af loftsmalerierne i Kongens Kammer på Kronborg, og flere medier var mødt op for at høre om den spændende og store opgave, da malerierne skulle hænges tilbage på plads.

Læs mere
16.Mar 2023

Kunstkonserveringens Mette Westergaard var med for at besigtige værket, da Den forsvundne kvinde med de brune øjne blev genforenet med sin familie på Nivaagaard efter 200 års adskillelse.

Læs mere
26.Jan 2023

Med støtte fra Augustinusfonden og faciliteret af fotograf Teit Jensen har fem konservatorer fra Kunstkonserveringen været tre uger i Grønland for at restaurere et værk af Per Kirkeby i forsamlingshuset i Aasiaat. Værket er fra 1969, og de...

Læs mere
04.Dec 2022

En vigtig bevaringsopgave, der har skabt stor opmærksomhed, er konserveringen af Asger Jorns Den foruroligende ælling tilhørende Museum Jorn.

Læs mere
05.Jan 2022

For Nivaagaards Malerisamling har Kunstkonserveringen konserveret Rembrandt Harmensz van Rijn, Portræt af en 39-årig kvinde, Lucas Cranach d. Ældre, Madonna og Kristusbarnet med den lille Johannes Døberen og engle samt Lucas Cranach d....

Læs mere
29.Dec 2021

Kunstkonserveringen har gennemført et spændende stykke restaureringsarbejde af forskelligt interiør i Skt. Johannes Kirken på Skt. Hans Torv, Nørrebro.

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev