Nyt

På Ordrupgaard har Kunstkonserveringen netop forestået indtjek af den fine udstilling ’Anna og Michael Ancher – sammen og hver for sig’.

Læs mere

Vi er glade for i denne uge at byde Tine Slotsgaard velkommen som ny chefkonservator på Kunstkonserveringen. Tine Slotsgaard, som har en ph.d.-grad fra Det Kongelige Akademis Institut for Konservering, kommer med erfaring fra ansættelser i...

Læs mere

Med en ny bog, 'Audienssalen på Frederiksborg Slot', sættes der fokus på det utroligt smukke og interessante rum, dets historie og desuden om den gennemgribende restaurering af salen, som Kunstkonserveringen har været en stor del af.

Læs mere

Kunstkonserveringen har for nylig afsluttet restaureringen af loftsmalerierne i Kongens Kammer på Kronborg, og flere medier var mødt op for at høre om den spændende og store opgave, da malerierne skulle hænges tilbage på plads.

Læs mere

Kunstkonserveringens Mette Westergaard var med for at besigtige værket, da Den forsvundne kvinde med de brune øjne blev genforenet med sin familie på Nivaagaard efter 200 års adskillelse.

Læs mere

For Nivaagaards Malerisamling har Kunstkonserveringen konserveret Rembrandt Harmensz van Rijn, Portræt af en 39-årig kvinde, Lucas Cranach d. Ældre, Madonna og Kristusbarnet med den lille Johannes Døberen og engle samt Lucas Cranach d....

Læs mere

Som del af en bredt funderet arbejdsgruppe har Kunstkonserveringens Mette Westergaard medvirket til at udarbejde en række web-baserede anbefalinger rettet mod museernes bevaringsindsats.

Læs mere

For Bygningsstyrelsen konserverer Kunstkonserveringen netop nu ‘Herkules optagelse blandt guderne på Olympen’ malet af Hendrik Krock.

Læs mere

Anne-Mette Villumsen, museumsleder for Skovgaard Museet, er ved årets almene generalforsamling valgt som ny bestyrelsesformand for Kunstkonserveringen, de danske museers center for bevaring af kunst. Anne-Mette Villumsen afløser...

Læs mere

Sine Kildeberg, museumsdirektør for Vendsyssel Kunstmuseum, er valgt som midlertidig ny bestyrelsesformand for Kunstkonserveringen, de danske museers center for bevaring af kunst. Der er enstemmig opbakning fra bestyrelsen til valget af...

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev