Nyt

Kunstkonserveringen har fået til opgave at restaurere Øivind Nygårds kæmpe-skulptur 'Stadion', som er blevet udsat for det danske vejr i snart 20 år.

Læs mere

Kunstkonserveringen har påbegyndt restaureringen af Poul Gernes’ unikke udsmykning af Herlev Hospital.

Læs mere

En række af Skagens Museums malerier er udlånt til Ribe Kunstmusum, hvor de gennemgik et konservatortjek

Læs mere

Med støtte fra A.P. Møller og Hustru Chastine MC-Kinney Møllers Fond til almene Formål er det blevet muligt at gennemføre en total restaurering af det smukke interiør i Audienshuset på Frederiksborg Slot. Slottets Audiensgang og Audienssal...

Læs mere

I programmet her er et indslag om konserveringen og restaureringen af Kurt Trampedachs skulptur "Henrik", da Randers Kunstmuseum tilkaldte Kunstkonserveringen for at gøre flere af Kurt Trampedachs skulpturer klar til udlån.

Læs mere

Kunst under kærlig behandling - sådan skriver Aarhus Stiftstidende om arbejdet på Kunstkonserveringens Afdeling Vest på ARoS i en artikel, der både omhandler materialer, metoder og tilgange til konservering af kunst.

Læs mere

LED (Light Emitting Diode, på dansk lysdiode), er en ny type lyskilde, der bliver mere og mere udbredt indenfor belysning af kunst- og kulturhistoriske genstande på museer.

På det seneste har der imidlertid rejst sig en del spørgsmål...

Læs mere

Kunstkonserveringen forsker for øjeblikket i overfladerensning af kunstgenstande med laser. Vi undersøger laserteknikkens anvendelighed til fjernelse af overmalinger, mærker på lærred og til dels meget tykke fernis lag.

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev