Nyt fra Kunstkonserveringen

02.Dec 2020

Som del af en bredt funderet arbejdsgruppe har Kunstkonserveringens Mette Westergaard medvirket til at udarbejde en række web-baserede anbefalinger rettet mod museernes bevaringsindsats.

Læs mere
02.Dec 2020

HEART, Herning Kunstmuseum, ejer en større samling af kunstværker af den italienske kunstner Piero Manzoni, heriblandt værket Achrome fra 1961-62 som Kunstkonserveringen modtog til konservering, efter at det var blevet skadet under et udlån...

Læs mere
02.Dec 2020

Kunstkonserveringen har taget del i den store og meget omfattende istandsættelse af det privatejede Skovsbo Gods, et restaureringsprojekt der har mange involverede håndværkere.

Læs mere
01.Dec 2020

For Bygningsstyrelsen konserverer Kunstkonserveringen netop nu ‘Herkules optagelse blandt guderne på Olympen’ malet af Hendrik Krock.

Læs mere
05.Oct 2020

Anne-Mette Villumsen, museumsleder for Skovgaard Museet, er ved årets almene generalforsamling valgt som ny bestyrelsesformand for Kunstkonserveringen, de danske museers center for bevaring af kunst. Anne-Mette Villumsen afløser...

Læs mere
18.Dec 2019

Kunst og kage er som regel ikke noget, man forbinder med hinanden – det skulle da lige være i Den store bagedyst – men på Kunstkonserveringen har en sjov og anderledes sag netop bragt kagen ind i kunstens verden – eller omvendt.

Læs mere
28.Nov 2019

Kunstkonserveringen har ved hjælp af et sindrigt system nedtaget det meget store altermaleri i Eliaskirken på Vesterbro, som nu skal konserveres på værkstedet på Kronborg.

Læs mere
10.Oct 2019

Kunstkonserveringen har netop påbegyndt restaureringen af udsmykningen på den tidligere Ringkøbing Amtsgård for Bygningsstyrelsen.

Læs mere
30.Mar 2019

I år er det 100 år siden, at Peder Christensen, i folkemunde ’Kong Peder’, blev indsat som den første folkevalgte borgmester i Helsingør.

Læs mere
20.Mar 2019

Med støtte fra Nordisk Kulturfond indleder de tre lande i Rigsfællesskabet: Færøerne, Grønland og Danmark, i 2019 et samarbejde, der sætter fokus på præventiv konservering af kunst og anden kulturarv i et nordisk perspektiv. Projektet...

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev